Onze nieuwe zakelijk leider is: Joep!

Per 1 juni is Joep Dutilh (44) begonnen als zakelijk leider bij bij Van Houten. Onder zijn leiding zal bij Van Houten verder vormkrijgen als wijkcentrum. Joep is begonnen met het kennismaken met organisaties, verenigingen en bewoners in de wijk.

Joep is geboren in Amsterdam, opgegroeid op de Veluwe en sinds zijn studietijd woont hij in het noorden. Tegenwoordig woont hij in Assen. Joep: “Ik heb twee dochters van 10 en 12 jaar oud en een hele lieve vriendin, die in Emmen woont.” Na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden gaf hij leiding aan menig vooraanstaand horecabedrijf in de regio Groningen/Drenthe, zoals Hof van Saksen, ’t Feithhuis, The Student Hotel en De Rietschans in Paterswolde. Hij is met heel veel zin gestart in zijn nieuwe baan. Joep: “Al langere tijd leefde bij mij de wens om te werken in een meer maatschappelijke rol en ik denk dat ik die nu gevonden heb!”

Joep is veel te vinden in bij Van Houten en ontmoet graag bewoners, organisaties en bedrijven die geïnteresseerd zijn in bij Van Houten. Joep: “Graag nodig ik jou uit om langs te komen bij Van Houten voor een kop koffie en om van gedachten te wisselen over hoe wij van het nieuwe wijkcentrum de bruisende plek maken waar iedereen zich thuis voelt en waar voor iedereen wat te doen is!’

De leeskamer is open!

Wij zijn heel trots, want de Leeskamer is open! Kom neuzen in de boekenkasten en leen gratis boeken. Er is voor elk wat wils te leen, zoals prentenboeken, kinderboeken, Nederlandse romans, thrillers en non-fictie, boeken over kunst, natuur, filosofie, Engelse romans en thrillers én heel veel Groningana. Kijk voor de openingstijden op mijnoosterparkwijk.nl.

Open dagen 1 t/m 3 juli

Van 1 t/m 3 juli openen we onze deuren met een leuk programma. Er is dan van alles te doen voor iedereen! Kom samen koken, doe mee aan de pubquiz of schrijf je in voor een van de vele workshops.

Vrijdag 1 juli: 10.00 tot 22.00
Zaterdag 2 juli: 10.00 tot 22.00
Zondag 3 juli: 10.00 tot 17.00
Meer informatie lees je op mijnoosterparkwijk.nl.

Activiteiten

Naast het lenen van boeken, kun je een lekker soepje eten tijdens de soepinloop en gezellig haken tijdens ‘haak maar aan’. Ben je nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in de agenda op mijnoosterparkwijk.nl!

Zomervakantie bij Van Houten!

Van 30 juli t/m 20 augustus vieren wij vakantie en zijn wij gesloten. We wensen je een fijne zomer!