Impressie Michi-Noeki

De Michi-Noeki in aantocht!

Vanavond arriveert de Michi-Noeki in de Oosterparkwijk. De Michi-Noeki is gebouwd door het bedrijf Remax in een loods in Emmen. 

Vanavond wordt de Michi-Noeki vanuit Emmen naar Groningen vervoerd en morgen geplaatst op hoek van de Zaagmuldersweg/Vinkenstraat, naast het Wielewaalplein. Wellicht heb je de funderingen al zien liggen. 

Na morgen is er nog even tijd nodig om de Michi-Noeki gebruiksklaar te maken. Zodra deze open is kun je er even uitrusten, een kopje koffie drinken met andere bewoners of gebruik maken van de wc. Daarnaast ontdek je er wat het laatste nieuws is en wat je de komende tijd allemaal kunt doen in de wijk. Je kunt de vragen die je hebt over de buurt of waar je naar op zoek bent stellen aan de gastvrouw of gastheer. Want dat zijn buurtbewoners die graag iets willen betekenen voor de wijk. Laad je telefoon of elektrische rolstoel op, klap je laptop open, ga in overleg met iemand of kom gewoon een praatje maken. 

Heb je vragen? Mail ze naar michi-noeki@mijnoosterparkwijk.nl of kijk op: https://mijnoosterparkwijk.nl/michi-noeki/.