Doneer een Diner

Nu de feestdagen er weer aan komen zet HOP de doorlopende actie ‘Doneer een Diner’ extra in het spotlicht. Ze vragen gasten en bedrijven een of meerdere diners (a € 10) te doneren om wijkbewoners die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken een onbezorgde avond bezorgen. De medewerkers realiseren zich heel goed dat langniet iedereen zich een avond uit eten kan veroorloven, ook niet met de zachtere prijzen van HOP. Natuurlijk kunnen ze moeilijke situaties niet oplossen maar wellicht wel een moment verzachten, met doen waar zij goed in zijn: lekker eten serveren en een gezellige avond verzorgen. En dat gaan ze regelen. Als u in de gelegenheid bent, doet u mee?

Kerstactie

In het verlengde organiseert HOP vlak voor kerst een speciale actie om een grote groep huishoudens een extraatje tebezorgen met de kerstdagen. U raadt het vast al: met allerlei lekkers natuurlijk, aan de deur bezorgd. Het restaurant gaat daarom op vrijdag 23 december a.s. al dicht voor de kerstvakantie (23 dec t/m 2 jan gesloten), zodat ze de heledag de tijd hebben een hoop bewoners blij te maken. Vorig jaar was de eerste editie een groot succes!

Oproep aan u!

Kijkt u eens goed om u heen de komende weken. Kent of ziet u buurtgenoten (alleen voor bewoners woon­achtig in de Oosterparkwijk!) die wel eens een steuntje in de rug kunnen gebruiken, wellicht niet zoveel te bestedenhebben en echt eens in het zonnetje gezet mogen worden? Dan ontvangen wij van u graag een mailtje (HOP@werkpro.nl) met naam/adres en telefoonnummer. Graag horen we waarom u het deze buurtgenoot/huis­ houden zo gunt. De medewerkers van HOP gaan alle aanmeldingen verwerken op volgorde van binnenkomst (op=op) ten behoeve van de kerstactie of doneer een diner. We zullen t.z.t. altijd eerst contact opnemen met uw buurtgenoot om te vragen of het wel gewenst is. U mag ook een briefje in de brievenbus van HOP doen of een briefje afgeven aan de bediening. Zet wel uw eigen naam en telefoonnummer er bij op zodat we contact met u op kunnen nemen indien nodig.

Ook leuk, sinds kort heeft het HOP zijn eigen HOP-kookboekenruilbieb!