HOERA!! 5 JAAR HOP!!

Het is niet te geloven maar we bestaan we alweer vijf jaar…

Gestart met als doel de Oosterparkwijk te verrijken met een heus buurtrestaurant waar iedereen welkom is, voor ieder wat wils op de kaart te vinden is en mensen werkervaring te bieden, rustend op de peilers lokaal, sociaal en duurzaam. En wat is dat gelukt!

Naast onze restaurant activiteiten hebben we de afgelopen jaren ontzettend veel projecten uitgevoerd om de leefbaarheid in de wijk te stimuleren onder de noemer van Duurzaam Oosterpark, met de medewerkers van HOP, een grote groep enthousiaste bewoners en -netwerkpartners in de wijk. We hebben hónderden bewoners middels ‘Doneer een Diner’ blij kunnen maken met warme maaltijden, Corona lockdowns overleefd en strijden we met/ondanks fors stijgende prijzen. What a ride…

HOP was nooit HOP geworden zonder al die fantastisch lieve medewerkers door de jaren heen. We bieden elkaar een veilige thuishaven, delen lief en leed, en lachen vooral ook vreselijk veel met elkaar.

Onze grote dank gaat dan ook uit naar al deze medewerkers, maar ook leveranciers, netwerkpartners, WerkPro collega’s, bewoners. Kortom iedereen die ons heeft geholpen te komen waar we nu zijn.

En natuurlijk niet te vergeten al die leuke gasten door de jaren heen, want zonder jullie simpelweg geen bestaansrecht. Jullie bezorgen ons het werk, waardoor wij mensen kunnen opleiden en verder helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Daarom hebben we de komende weken, zolang de voorraad strekt, een kleine verrassing om onze waardering te tonen en te proosten op dit lustrum van HOP!