Wijkvoorstelling Paradijsvogeltuin

‘Wat gebeurt er achter de voordeur? Wie zijn jouw buren? In hoeverre open jij je deur voor de ander? Welke regels leven er eigenlijk in onze wijk?’ Misschien heb je het al door de straten horen gonzen, ben je bijgepraat door een praatgrage buurtgenoot toen je je hond uitliet of heb je op donderdagavond het licht zien branden bij bij Van Houten.We zijn los!

Samen met wijkbewoners uit de Oosterparkwijk bouwen we aan een toffe voorstelling met verhalen uit de wijk, zang en dans. Deze vindt plaats op 28 en 29 april in de Paradijsvogeltuin.

Achter de schermen zijn we volop in actie met onder andere:
Wijkkoor ‘Eusterpaark’
 o.l.v. Hannelore Duynstee. Het koor repeteert elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur (Ons Belang, Zaagmuldersweg 82c).

De theatergroep o.l.v. Rozan Vergeer in samenwerking met wijkschrijver Anke Odinga. De repetities zijn elke donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur (bij Van Houten, Oliemuldersweg 47).

De kostuumgroep van het Lentefestival o.l.v. kostuumontwerper Alette Vleems.

Het decor in de Paradijsvogeltuin o.l.v. Thijs Koster samen met decorbouwers uit de wijk.

Een film onder leiding van filmmaker Albert Hidding.

Een kinderdansgroep bij het JOP o.l.v. Tim Braams en Tjarda Wolters (WIJ Oosterparkwijk) en een kinderkoor o.l.v. singer-songwriter en zangdocent Lucie Dekker. 

Doe je mee?
Heb je zin om andere buren te ontmoeten en mee te doen/helpen met dit project? Ben jij ook benieuwd wie er achter al die mooie deuren van de Oosterparkwijk wonen of heb je gewoon zin om je handen uit de mouwen te steken? Ervaring is niet nodig en leeftijd maakt niks uit! Je bent van harte welkom! 

Naast wijkbewoners met verhalen, zangers, muzikanten en spelers zijn we ook op zoek naar mensen die op voor en/of achter de schermen willen meedoen/denken/maken/bouwen en organiseren. 

Zin om mee te doen? 
Laat het zo snel mogelijk weten aan cultuurcoach Rozan Vergeer.

Zelf een idee, verhaal of wens? 

Ook die horen we graag! Neem gerust contact op met Rozan:

E: rozan.vergeer@bijvrijdag.nl

T: 06 – 38 56 55 77

Deuren gezocht!
In de Oosterparkwijk zie je prachtige diverse deuren. Voor de voorstelling zoeken wij deuren, in allerlei soorten kleuren en maten. Heb je nog een deur staan waar je niks mee doet? Wij gebruiken die graag (tot we genoeg hebben) in de voorstelling! Mail kunstenaar en decormaker Thijs Koster: thijskoster@gmail.com.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de voorstelling? Ben je nieuwsgierig naar de makers? Kijk dan op bijvrijdag.nl/oosterparkwijk. Daar vind je ook het laatste nieuws over de voorstelling.

De voorstelling op 28 en 29 april in de Paradijsvogeltuin wordt mede mogelijk gemaakt door VRIJDAG in de Buurt, De Wijk De Wereld en bewoners uit de Oosterparkwijk.