De kunstroute

Een nieuw initiatief van de werkgroep ONS (Oosterpark Nooit Saai) en ook nieuw voor de Oosterparkwijk: kunst van Oosterparkse kunstenaars bij Van Houten! 

Op 6 juni bespraken Petra Beekhuizen Khan en Frans Geubel dit bij Van Houten met de onlangs in dienst getreden werkbegeleider/ beheerder Pauline Kleine en een half uur later was de kunstcommissie een feit! We gingen op zoek naar geschikte wanden en ontwikkelden een route die begint bij de entree. We noemen het De Kunstroute.

We denken voor de eerste expositie aan 3 kunstenaars, wonend in de Oosterparkwijk, en aan een tijdvak van 3 maanden. Er zijn uiteraard nog zaken die geregeld moeten worden, zoals bijvoorbeeld een ophangsysteem. Maar we nodigen geïnteresseerden nu alvast uit om zich aan te melden. Vertel hierbij iets over je werk en achtergrond. En we ontvangen graag enkele foto’s van je werk.

Aanmelden: kunstroute.bijvanhouten@gmail.com

Met vriendelijke groet,

De Kunstroute,

Petra Beekhuizen Khan, Frans Geubel en Pauline Kleine