Nieuws van de Leeskamer

De Leeskamer gaat natuurlijk na de zomervakantie weer open.

De planken en boeken zijn afgestoft, rubrieken nog eens doorgelopen of de titels wel op de juiste plek staan, een plant is verpot en heeft een flink grotere pot gekregen zodat er voorlopig ruimte om te groeien is en we hebben er zin in!

Sinds kort is er iets nieuws voor u te leen: een kast vol met DVD’s. Vijf planken – een hele kast vol – die gevuld zijn met de meest uiteenlopende films. Er zijn flinke stapels met Duitse – en Engelse detective-series ooit te zien op tv. Een rij James Bond films die natuurlijk nog steeds de moeite waard zijn om te bekijken. Thrillers over allerlei onderwerpen en uit diverse landen.

Ook kunt u wat DVD’s over Groningen en FC Groningen lenen.

En tot slot: veel, heel veel vechtfilms, uit Amerika, Japan; je kunt het zo gek niet bedenken.

We danken dit aanbod aan een bewoonster van de wijk, die ze weer van haar broer had gekregen en meteen aan onze Leeskamer dacht. Dank daarvoor.

Het totaal is een zeer gevarieerd, eigenlijk net zoals het boekenaanbod. Voor iedereen is er wel iets te vinden. U mag 3 DVD’s per keer meenemen.

Voorlopig kunnen we echter geen boeken en DVD’s meer aannemen.

Tot slot nog een mededeling voor Kinderen.

In het kader van de Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober wordt er op woensdagmiddag 11 oktober voorgelezen vanaf 14.00 uur voor kinderen vanaf 6 jaar. Kom gezellig luisteren naar een grappig of spannend verhaal.

De openingstijden van de Leeskamer:

Maandag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur

Zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Hoop u in onze Leeskamer te ontmoeten.