Oproep: Bent u al voorbereid op uw oude dag?

Beste Oosterparker,

 Bent u al voorbereid op uw oude dag?

 We willen graag van zoveel mogelijk Oosterparkers van 45 jaar of ouder horen of en hoe zij bezig zijn met het voorbereiden op later. Hoe doet u dit, wat vindt u hierin belangrijk? Wat helpt u hierin, en wat juist niet?

Wilt u voor ons deze vragenlijst invullen? Invullen kost ongeveer 10 tot 15 minuten en en kan gevonden worden door het volgende adres in te typen: https://tinyurl.com/2eu28ubw of de QR- code rechtsboven te scannen. 

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoekers van de Hanzehogeschool. Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen met Nanda Kleinenberg-Talsma, per email (n.kleinenberg@pl.hanze.nl) of telefoon (050 595 6040).

 Alvast heel hartelijk dank voor de moeite!

Hartelijke groeten, 
Nanda Kleinenberg-Talsma