SPELLENVERENIGING RABENHAUPT

Het nieuwe verenigingsjaar is (per 1 oktober) weer van start gegaan

Wat: Kom ook een langs op een van onze (gratis) (Bord)spellendagen!

Wanneer: elke zondagavond om 19:30 (en tweemaandelijks vanaf 14 uur ‘s middags).

Waar: bij Wijkcentrum ‘bij Van Houten’.

Op tafel komen instapspellen met weinig regels tot complexe strategische spellen. Er is een spellenkast met 100+ spellen en het is mogelijk om zelf je favoriete spel mee te nemen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er altijd een spel is waar je aan mee kunt doen, ook al kom je dus alleen.

Op onze instagram- en facebookpagina zijn voorbeelden te zien van spellen die bij ons gespeeld worden. Ook worden op deze pagina’s onze leuke evenementen gedeeld zoals de extra lange spellendag. Kom jij ook kennis maken met onze (bord)spellenvereniging? 

Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje. Hopelijk zien we je snel!

Facebook: Spellenvereniging Rabenhaupt
Insta: spellenverenigingrabenhaupt
Website: www.rabenhaupt.org
Mail: info@rabenhaupt.org