Kunst voor elk wat wils tijdens de Ooster Art Kunstmarkt op zaterdag 1 juni 2024

Voor iedereen is er wel wat te doen op zaterdag 1 juni aanstaande. De Ooster Art Kunstmarkt opent om 11 uur met Ghanese trommelaars, waaronder onze apotheker George Amofa. Om half twee treedt het koor Eusterpark op, en de beentjes gaan van de vloer om half vier met een swingende salsa workshop met live muziek van Karam Shebat. Verder kan een ieder genieten van  een ruime hoeveelheid van diverse kunst, een twintigtal kunstenaars staat op de markt, met groot en klein werk. Van sieraden tot schilderkunst, van kleding tot keramiek.

Nu op het plein bij het Werk! Paradijsvogelstraat 10

De OAK wordt georganiseerd door werkgroep Oosterpark Nooit Saai en financieel mogelijk gemaakt door de Bewonersorganisatie Oosterpark.