Eigen Avondvierdaagse Siebe Jan Bouma en Borgmanscholen

Van 24 tot 27 juni aanstaande gaan de leerlingen van de Siebe Jan Bouma en Borgmanscholen (Kijk in, Vinkenstraat en Jacco) een zelf georganiseerde avondvierdaagse lopen. Vanuit een behoefte aan vernieuwing heeft een aantal enthousiaste ouders de stoute wandelschoenen aangetrokken om een eigen avondvierdaagse te organiseren. De vergunningen zijn aangevraagd en de gemeente is akkoord!

Twee routes van de Avondvierdaagse

Op 24 en 27 juni zullen de wandelroutes door de Oosterpark gaan en op 25 en 26 juni lopen de kinderen in de omgeving van het Noorderplantsoen. Op de laatste dag zullen de welverdiende medailles feestelijk uitgereikt worden op het Cruyff Court bij de Siebe Jan Boumaschool.

Wij hopen u via dit bericht voldoende op de hoogte te hebben gesteld, zodat u rekening kunt houden met een grote groep kinderen die gezellig met elkaar door de wijk wandelen. Hopelijk: Tot ziens, al aanmoedigend langs de route!
Voor vragen kunt u contact opnemen met de locatieleider van de scholen. Zij kunnen uw vragen doorsturen naar de commissie Avondvierdaagse.