Tot 1 maart rijdt de FloraMobiel nog gratis in de Oosterparkwijk

De Stichting WelMobiel zorgt niet alleen voor vervoer in de wijk, maar u kunt met de FloraMobiel een rit aanvragen door heel Groningen. In de wijk kunt u gratis een rit maken tot 1 maart. Daarna betaalt u per rit in de wijk € 1,50 en voor deze prijs kunt u ook naar het UMCG. Als u minder goed ter been bent kan u met de FloraMobiel rijden door de hele stad voor bezoek aan de huisarts, het ziekenhuis, het winkelcentrum, de dagbesteding of een het bezoeken van een goede kennis. U bent WelMobiel en uw privé rit wordt ingepland zonder lange wacht- en reistijden.

De FloraMobiel heeft nu een vaste standplaats voor de Fransiscuskerk aan de Zaagmuldersweg vlak bij het Wielewaalplein. De chauffeurs zijn vaak vrijwilligers uit de wijk en worden goed begeleid door WelMobiel en kunnen indien gewenst worden opgeleid voor een chauffeursdiploma, zodat ze weer kans maken op een vaste baan. De chauffeurs dragen bedrijfskleding en een mondkapje. Na iedere rit wordt de auto weer ontsmet. U wordt dus zo lang het nodig is coronaproof vervoerd. De chauffeurs helpen u graag met het dragen van de boodschappen en als u een rollator gebruikt kan die mee in de auto.

Voor al uw vragen over het wijkvervoer kunt u bellen met de Stichting WelMobiel telefoon 085-7920377 of de website bezoeken www.welmobiel.nl.