Oproep: Gek op schrijven?

Bij de Wijkkrant Oosterpark zijn we altijd op zoek naar wijkbewoners die het leuk vinden om te schrijven. Niet alleen vaste schrijvers, maar ook mensen die af en toe iets willen melden. Heb je slechts eenmalig inspiratie voor een leuk artikel? Dat mag natuurlijk ook. Schrijven voor de wijkkrant is geheel vrijblijvend.

Heb je iets waar je graag over wil schrijven? Iets recents, een komende gebeurtenis of misschien zelfs iets van vér uit het verleden? Alles mag, als het maar ergens een link heeft met onze Oosterparkwijk.

Heb jij een vlotte pen en zin om een bijdrage te leveren aan de Wijkkrant Oosterparkwijk. Laat het ons weten! Wellicht staat jouw artikel wel in de volgende wijkkrant!

Je kunt de redactie bij interesse of vragen een mail sturen op redactie@wijkkrantoosterparkwijk.nl.