Paradijsvogeltuin

Ook zo druk in de tuin bezig? Je mag nog steeds je snoeisel bij ons komen brengen! Gewoon de bordjes volgen, dan maken wij er weer mooie dingen van voor in de tuin. Mooie schuil- en nestelplekken voor de dieren en takkenrillen. Kom maar op met al die takken!

Er is een tijd van zaaien en er is een tijd van oogsten! Op 2 september geven we op de Paradijsvogeltuin ons jaarlijkse Oogstfeest om te klinken op een prachtige zomer die achter ons ligt. Het wordt een feestelijke en gezellige dag gevuld met workshops, muziek en activiteiten waarvoor we al druk aan het brainstormen zijn. Houd onze website en socials in de gaten voor de exacte tijden. Tot in het paradijs!

Voor het Oogstfeest zijn we op zoek naar vrijwilligers, voor het opbouwen en inrichten, (voorbereiding voor het) koken, bar, enzovoort. Vind je het leuk om daar aan mee te doen? Meld je dan voor 1 augustus aan op post@paradijsvogeltuin.nl