Kledingruil bij Van Houten 

Zaterdag 27 januari had WIJ Oosterparkwijk weer in samenwerking met H&M Groningen een kledingruil in het wijkcentrum bij Van Houten. Dit keer samen met het repaircafé! 

Vanaf half elf begonnen we met het omtoveren van de gymzaal tot een echte kledingwinkel. Samen met de medewerkers van H&M Groningen, WIJ Oosterparkwijk en vrijwilligers uit de buurt waren we na de opening druk bezig met het in ontvangt nemen van kleding, het uitzoeken van de kleding, netjes ophangen en nog veel meer. Veel (wijk)bewoners kwamen mooie kleding brengen en namen weer nieuw gevonden kleding mee naar huis. Het was leuk om te zien dat er veel kinderen slaagden in het vinden van leuke kleding. Ook was het leuk om te horen hoe (wijk)bewoners met elkaar in gesprek raakten over een kledingstuk die de een had ingebracht en de ander weer had gevonden. Dit keer was het heel handig dat als je een gaatje in je kleding had, dit gelijk gerepareerd kon worden bij het repaircafe. Ook zijn er al verschillende wijkbewoners wie meehelpen met de kledingruil. Lijkt dit je ook leuk? Stuur dan een berichtje of bel met Chris Guikema: 06 – 5547 0816.

Als je deze keer hebt gemist, wees dan welkom op onze volgende kledingruil op 20 april. Dit keer ook weer samen met het repaircafe.