Repaircafé een groot succes

Zaterdag 27 januari was het eerste repaircafé van het nieuwe jaar. Er werden veel apparaten mee gebracht om te laten maken. Omdat we soms apparaten zonder stekker testen, had een vrijwilliger een test apparaat gemaakt zodat bij kortsluiting de stroom niet zou uitvallen.

De sfeer, gezelligheid en dat andere buurtbewoners elkaar leren kennen, is mooi om te zien en minstens zo belangrijk als het repareren zelf. Ook was het in het repaircafé drukker dan normaal, want er was nog een kledingruil gaande in de gymzaal van bij Van houten. Daardoor kwamen er mensen die voor de kledingruil kwamen later terug met apparaten die ze wouden repareren.  Al met al een super geslaagde zaterdag middag. 

Heb je het repaircafé gemist? Kom dan zaterdag 24 februari vanaf 13.00 uur gezellig langs met je apparaten of als je mee wil helpen als vrijwilliger.   

Klik hier voor een overzicht van alle repaircafés.

Foto’s: Rasa